Szerző: castor

2002. július 29. 22:54

Hétfői játékhírek: fontos újítások az Everquestben

Fontos újítások az Everquestben

Fontos újítások az Everquestben
A Sony egy teljesen új zónát biztosít a mai naptól a népszerű Everquest internetes szerepjáték játékosai számára. A terület a "Jaggedpine forest" nevet kapta, melyből következtetve valószínűleg nem lesz híján a sűrű fenyőerdőknek. A másik fontos frissítést a megújult felhasználói interfész jelenti, melyet a /NEWUI paranccsal lehet aktiválni a programban.

Batman Vengeance demó
Az amerikai Games Domain honlapon jelent meg ma délután a Batman Vengeance című akciójáték demója. A 140 MB-os fájl azóta már minden nagyobb játékmagazinról elérhető. A programot az Ubi Soft fogja kiadni PC-re, Playstation 2-re, Xboxra és Gamecube-ra.

Freedom Force v1.1 Patch
Az Irrational Games letölthetővé tette az első, 1.1-es verziójú javítást a Freedom Force című játékához. A 6,4 MB-os csomagban már kijavították a legtöbb hibát a játékosok visszajelzései alapján.

Képek a Syberia PS2 változatából
A Gamer's Hell honlapnak sikerült néhány exkluzív képet beszereznie a készülő Syberia című kalandjáték Playstation 2-es változatából. A programot a napokban adta ki PC-re a francia Microids, de a PS2-es verzió érkezése csak decemberre várható.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.