Szerző: castor

2002. július 29. 22:54

Hétfői játékhírek: fontos újítások az Everquestben

Fontos újítások az Everquestben

Fontos újítások az Everquestben
A Sony egy teljesen új zónát biztosít a mai naptól a népszerű Everquest internetes szerepjáték játékosai számára. A terület a "Jaggedpine forest" nevet kapta, melyből következtetve valószínűleg nem lesz híján a sűrű fenyőerdőknek. A másik fontos frissítést a megújult felhasználói interfész jelenti, melyet a /NEWUI paranccsal lehet aktiválni a programban.

Batman Vengeance demó
Az amerikai Games Domain honlapon jelent meg ma délután a Batman Vengeance című akciójáték demója. A 140 MB-os fájl azóta már minden nagyobb játékmagazinról elérhető. A programot az Ubi Soft fogja kiadni PC-re, Playstation 2-re, Xboxra és Gamecube-ra.

Freedom Force v1.1 Patch
Az Irrational Games letölthetővé tette az első, 1.1-es verziójú javítást a Freedom Force című játékához. A 6,4 MB-os csomagban már kijavították a legtöbb hibát a játékosok visszajelzései alapján.

Képek a Syberia PS2 változatából
A Gamer's Hell honlapnak sikerült néhány exkluzív képet beszereznie a készülő Syberia című kalandjáték Playstation 2-es változatából. A programot a napokban adta ki PC-re a francia Microids, de a PS2-es verzió érkezése csak decemberre várható.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról