Szerző: mz

2000. április 26. 21:58

Csökken Bill Gates vagyona

Bill Gates, aki eleddig a világ leggazdagabb embere volt, lecsúszott a Fortune magazin által felállított listán. Mivel vagyonának jelentős részét a nagy értékű Microsoft-részvények tették ki, az utóbbi napok eseményei érzékenyen érintették a papírok jelentette összeget. A pakett nemrég még 90, most már csak kb. 50 milliárd dollárt ér. Valószínűleg Gates sejtette, hogy a cége ellen folyó pernek nem lesz jó vége, erre utalt, hogy nemrég - még jó áron - eladott egy adag részvényt, illetve lefokozta magát a cég hierarchiájában.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.