Szerző: mz

2000. április 26. 21:58

Csökken Bill Gates vagyona

HIRDETÉS

Bill Gates, aki eleddig a világ leggazdagabb embere volt, lecsúszott a Fortune magazin által felállított listán. Mivel vagyonának jelentős részét a nagy értékű Microsoft-részvények tették ki, az utóbbi napok eseményei érzékenyen érintették a papírok jelentette összeget. A pakett nemrég még 90, most már csak kb. 50 milliárd dollárt ér. Valószínűleg Gates sejtette, hogy a cége ellen folyó pernek nem lesz jó vége, erre utalt, hogy nemrég - még jó áron - eladott egy adag részvényt, illetve lefokozta magát a cég hierarchiájában.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.