Szerző: castor

2002. július 13. 16:56

PC-s játékhírek a nagyvilágból

A pénteki nap során rengeteg dolog történt a játékfejlesztő cégek háza táján. Ezért most az átláthatóság kedvéért egy csokorba gyűjtve szeretnénk beszámolni ezekről.

A pénteki nap során rengeteg dolog történt a játékfejlesztő cégek háza táján. Ezért most az átláthatóság kedvéért egy csokorba gyűjtve szeretnénk beszámolni ezekről.

Elkészült a Star Wars Galaxies béta verzió
A tegnapi nap folyamán 150 000 jelentkezőből száz kiválasztott tesztelőnek elpostázták a Star Wars Galaxies béta verzióját. A szerencsések a hivatalos fórumon osztják majd meg első élményeiket a nagyvilággal. A SW univerzumba helyezett, interneten játszható szerepjáték megjelenését az év végére ígéri a Sony Online Entertainment.

Új America's Army javítás
A tegnap megjelent America's Army 1.01-es javítás tartalmazott egy hibát, ugyanis ha Windows 2000 vagy Windows XP operációs rendszerünk volt, és a játék telepítésekor nem a minden felhasználó számára elérhető (All Users) opciót választottuk, akkor egy hiányzó registry kulcs miatt nem tudtuk használni azt. A fejlesztők a hibát kijavították és elkészítették a patch új változatát (1.01b), melyet az Nvidia honlapjáról lehet letölteni.

Érkezik az Unreal Tournament 2003 demó
Mark Rein, az Epic munkatársa megerősítette az Infogrames fórumán, hogy már a célegyenesbe érkeztek a demó verzió készítésében. Pár nap múlva pontosan meg tudják mondani a megjelenési dátumot.

Sea Dogs 2 honlap
Az orosz Bethesda Softworks megnyitotta a Sea Dogs 2 hivatalos, angol nyelvű honlapját. A hat új kép mellett megtalálható többek közt egy fórum is, melyen a fejlesztők a játékosok minden kérdésére válaszolnak.

Elkészült a Divine Divinity német verziója
A Larian Studios befejezte a Divine Divinity szerepjáték német nyelvű változatának fejlesztését, így az még ebben a hónapban a németországi boltok polcaira kerül. Az angol verzió megjelenése azonban csak valamikor ősz elején várható. A játékról bővebb információt a hivatalos honlapon lehet szerezni.

Kukacok 3 dimenzióban
A Worms sorozatról hírresé vált Team17 fejlesztőcsapat jelenleg egy 3D-s játékon dolgozik, melynek főszereplői ismét a kukacok lesznek. A hivatalos honlapon többek közt beszámolnak arról, hogy a terep a lövések és robbanások hatására deformálódik. A PC-re és következő generációs konzolokra fejlesztett program csak jövő év elején fog megjelenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról