Szerző: sammer

2000. április 26. 12:54

Unreal Tournament Dreamcast-re

A Daily Radar írása szerint az Unreal Tournament-et hamarosan elkészítik Dreamcast-re is. Ezt a hírt az nem tagadta de nem is erősítette meg az Epic, de az UT készítői már többször is kijelentették, hogy a játék több platformra is megjelenik.
A nagyteljesítményű konzolok egyre jobban elterjednek majd a jövőben, és alacson áruk miatt komoly konkurenciái lehetek a PC-knek, amik nem csak drágábbak, de állandó kompatibilitási gondokkal is küzdenek (hiszen az adott játékot fel kell készíteni az összes processzorra és videókártyára). Ha a játékkiadók is igazodni fognak ezekhez a változásokhoz, akkor az FPS-ek új generációja következhet a (nem is távoli) jövőben, ami újabb konzolok áradatát hozhatja......izgalmas időket élünk ;-)

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.