Szerző: Bodnár Ádám

2002. július 8. 17:11

Új PlayStation 2 modellek jelennek meg a nyáron

A Sony nemrégiben adta el a 10 milliomodik PlayStation 2 konzolt Japánban, a cég a nyár során a forgalmat rendkívüli marketingkampánnyal és új megjelenésekkel kívánja növelni.

A Sony nemrégiben adta el a 10 milliomodik PlayStation 2 konzolt Japánban, a cég a nyár során a forgalmat rendkívüli marketingkampánnyal és új megjelenésekkel kívánja növelni.

A vállalat július közepén két új PlayStation 2 modellt dob piacra, amelyek funkciójukban nem különböznek a hagyományos konzoloktól, azonban áttetsző kék és áttetsző fekete színben készülnek. Az 500 ezer darab egyedi kivitelű készülékek ára 30 ezer jen lesz, vagyis némileg többe kerülnek, mint az eredeti kék-fekete változat.

A nyár során számos olyan játék jelenik meg PlayStation 2 platformra, amelyet a japán konzolrajongók már régóta várnak. Ezek közé tartozik a Kamaitachi és a Summer Holiday második része, valamint a Genso Suikoden 3, amelytől a szakértők 1 milliónál is magasab eladási példányszámot remélnek annak ellenére, hogy a megjelenését már többször is elhalasztották.

Az új gépeken és játékokon kívül a Sony még egy 1 milliárd jenes marketingkampányt is indít a forgalom növelése érdekében. A nyári hónapok során a TV-műsorok mellett óriási hirdetőtáblákon, vonatokon és taxikon is hirdetik majd a PlayStation 2-t.

A japán konzolpiacon kiéleződni látszik a helyzet, ugyanis július 19-én jelenik meg a GameCube első Mario játéka, a "Super Mario Sunshine". Elemzők szerint a játék végre igazán beindíthatja a GameCube eladásait, miközben a Microsoft Xbox lassan lemarad a versenyben.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.