Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. július 5. 17:59

Fejlesztések, üzemszünetek az internetszolgáltatóknál

Alkalmanként 2-2 órás üzemszünetre számíthatnak az Axelero internetelőfizetői július 11-én, 16-án, 18-án és 25-én hajnali 4 és 7 óra között. A szolgáltató egyes hálózati eszközeit cseréli a Matáv, ezért a fenti időpontokban az internetszolgáltatás rövid időszakokra szünetel.

[HWSW] Alkalmanként 2-2 órás üzemszünetre számíthatnak az Axelero internetelőfizetői július 11-én, 16-án, 18-án és 25-én hajnali 4 és 7 óra között. A szolgáltató egyes hálózati eszközeit cseréli a Matáv, ezért a fenti időpontokban az internetszolgáltatás rövid időszakokra szünetel.

Levelezőrendszere cseréje miatt július 5-e (ma) és 7-e (vasárnap) között a TVNET ügyfelei csak webmail felületen férhetnek hozzá e-mailjeikhez. A https://webmail.tvnet.hu/ címen elérhetők a levelek a jelzett időszakban is, levelezőprogrammal POP3-as protokollon keresztül azonban csak vasárnap déltől lehet ismét letölteni az e-maileket.

Az új rendszer nagyobb levelesládát (az eddigi 2 MB-os helyett 15 MB-nyit), a küldött levelekre vonatkozó 2 MB-os limit 4 MB-ossá növelését és a mailboxok webes felületű elérését is kínálja. A változásokkal egy időben a Dumballah levelezőszerver megszűnik, így aki használta korábban aliasként a @dumballah.tvnet.hu címet, annak át kell térnie más aliasra, vagy a hivatalos e-mail címre.

Vírusellenőrző szolgáltatást vezetett be az Interware-nél postafiókkal rendelkező ügyfelei részére a szolgáltató. A Kaspersky Anti-Virus szoftverre épülő szolgáltatás nem ingyenes, a szolgáltató havi 200 forintot kér ügyfeleitől a védelemért. A havi díjért ügyfeleinek az Interware szerverein lévő levelesládájában tárolt, vagy oda érkező e-mailjét szűri a szolgáltató. Korábbi megkeresésünkre, melyben a másutt ingyen nyújtott szolgáltatás versenyképességéről érdeklődtünk, a szolgáltatótól nem érkezett válasz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról