Szerző: roberto

2002. július 1. 22:57

Letölthető az Opera webböngésző újabb windowsos verziója

[Opera Software] Az Opera Software ma böngészőprogramjának újabb windowsos változatát adta ki. Az új verzió hibajavító kiadás, különösen az ázsiai felhasználók igényeit vették figyelembe a fejlesztők a javítások során.

Opera software[Opera Software] Az Opera Software ma böngészőprogramjának újabb windowsos változatát adta ki. Az új verzió hibajavító kiadás, különösen az ázsiai felhasználók igényeit vették figyelembe a fejlesztők a javítások során.

"Mi az Operánál arra koncentrálunk, hogy a legjobb internetes élményt biztosítsuk. Hallgatunk felhasználóinkra, partnereinkre és vásárlóinkra, és beépítjük azokat a [...] lehetőségeket amelyekre szükségük van, és amelyeket más böngészőkben nem találnak meg" -- mondta a megjelenés kapcsán Dean Kakridas, az Opera Software desktop termékekkel foglalkozó részlegének vezetője, hozzátéve, hogy "a technikai érdeklődésű felhasználók egyértelműen elfogadták az Operát, és sokat segítettek nekünk a termék fejlesztésében".

A friss windowsos verzió újdonságai között a japán, kínai és koreai kódolási rendszerek kezelésének javításain kívül olyan dolgok szerepelnek, mint a memóriakezelés optimalizálása, JavaScript-javítások és a Flash-ben gazdag oldalak javított kezelése. Az új program a www.opera.com-ról tölthető le.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 24. 07:43

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!