Szerző: roberto

2002. július 1. 22:57

Letölthető az Opera webböngésző újabb windowsos verziója

[Opera Software] Az Opera Software ma böngészőprogramjának újabb windowsos változatát adta ki. Az új verzió hibajavító kiadás, különösen az ázsiai felhasználók igényeit vették figyelembe a fejlesztők a javítások során.

Opera software[Opera Software] Az Opera Software ma böngészőprogramjának újabb windowsos változatát adta ki. Az új verzió hibajavító kiadás, különösen az ázsiai felhasználók igényeit vették figyelembe a fejlesztők a javítások során.

"Mi az Operánál arra koncentrálunk, hogy a legjobb internetes élményt biztosítsuk. Hallgatunk felhasználóinkra, partnereinkre és vásárlóinkra, és beépítjük azokat a [...] lehetőségeket amelyekre szükségük van, és amelyeket más böngészőkben nem találnak meg" -- mondta a megjelenés kapcsán Dean Kakridas, az Opera Software desktop termékekkel foglalkozó részlegének vezetője, hozzátéve, hogy "a technikai érdeklődésű felhasználók egyértelműen elfogadták az Operát, és sokat segítettek nekünk a termék fejlesztésében".

A friss windowsos verzió újdonságai között a japán, kínai és koreai kódolási rendszerek kezelésének javításain kívül olyan dolgok szerepelnek, mint a memóriakezelés optimalizálása, JavaScript-javítások és a Flash-ben gazdag oldalak javított kezelése. Az új program a www.opera.com-ról tölthető le.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról