Szerző: Vörös Péter

2000. április 25. 09:18

Pénzügyi gondok a Corel-nél

HIRDETÉS

Az Ottawa-i központú grafikus szoftver gyártó óriás az első negyedévet 12,4 millió $-os veszteséggel zárta. Ez önmagában még nem lenne egetrengető probléma, az már sokkal kellemetlenebb, hogy be kellett jelenteniük azt, hogy a cégnek 90 napon belül likviditási gondjai lesznek, amennyiben az Inprise/Borland egyesülés nem jön létre (az egyesülés révén a Corel 200 millió $ készpénzhez jut az Inprise-tól) valamint folytatódnak a jelenlegi "trendek" (értsd: veszteséges gazdálkodás) a cégnél és nem sikerül más forrásokat biztosítani.
A cég forgalma a tavaly őszi 71,3 millió $-ról 38%-kal, 44,1 millió $-ra csökkentek az elmúlt fél év alatt.
A Corel részvényei tegnap délután 1$-ral (12.6%-kal) estek vissza a pénteki 6,94$-os zárás után (az utolsó egy éven belül a legmagasabb részvényárfolyam 44,50 $ volt).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.