Szerző: Bodnár Ádám

2002. május 17. 13:42

Távozik Avo Kanadjian, a Rambus marketingért felelős alelnöke

HIRDETÉS

Avo Kanadjian
Avo Kanadjian
Váratlanul lemondott a Rambus Inc. nemzetközi marketingért felelős alelnöke, Avo Kanadjian. Utóda az a Steve Tobak lesz, aki eddig a hálózati optikai berendezéseket gyártó kaliforniai Inlight Coroporation vezérigazgatója volt.

Tobak korábban a chiptokozási megoldásokat tervező Tessera alelnöke volt, előtte pedig a Cyrix Semiconductornál dolgzott.

Kanadjian 2000 januárjában került a Rambushoz, előtte a Samsung Electronics amerikai leányvállalatának, a Samsung Semiconductornak az értékesítésért és marketingért felelős alelnöke volt. Azelőtt a Toshiba America Electronic Componentsnél töltött be hasonló pozíciót.

A Rambus távozó vezetője nem indokolta döntésének okát és jövőbeli céljairól sem tett említést. Mint ismeretes, az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság vizsgálatot folytat a Rambusnál az SDRAM és DDR SDRAM memóriákkal kapcsolatos szabadalmak és az ezekhez kapcsolódó jogdíjak ügyében.

A memóriatechnológiákat szabványosító testület, a JEDEC égisze alatt a Rambus együttműködött az iparág többi szereplőjével az SDRAM és DDR SDRAM szabványok kifejlesztésénél, majd saját szabadalmaként jegyeztette be azokat és számos memóriagyártótól szed jogdíjat.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:59

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.