Szerző: mz

2000. április 21. 22:34

40 százalékos növekedés

A Sysdata sikeres évet tudhat maga mögött. Az ausztriai Siemens AG budapesti székhelyű szoftverháza 3,33 milliárdos forgalmat bonyolított le az előző évi 2,38 milliárddal szemben.
A bevétel túlnyomó részben hozzáadott értéket képvisel, ezzel az eredménnyel a Sysdata a második a szoftverfejlesztő cégek között. A Sysdata főbb fejlesztései között említhető számos telekommunikációs szoftver és rendszerfejlesztés, karbantartás, melyek közül ki kell emelni a Siemens konszern bázis- és ügyfélspecifikus intelligens hálózatok rendszereinek fejlesztését és karbantartását, valamint a Siemens vezetékes telefonközpontjához és telefonalközpontjához történő szoftverfejlesztéseket. A telekommunikációhoz kapcsolódó munkák mellett egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a Siemens egyéb ágazataihoz kapcsolódó megrendelések is, például banki és biztosítási, közlekedéstechnikai szoftverfejlesztések, vagy az Oracle alapú megoldások és vállalati informatikai rendszerek. Az árbevétel mellett természetesen a munkatársak száma is nőtt: míg 1998 végén 280 munkatársat foglalkoztatott a cég, ez a szám 1999 végére 350 volt.
Az idei évre a cég 4,5 milliárdos forgalmat tervez, valamint további 50 munkatárssal szeretnék bővíteni csapatukat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról