Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 21. 18:59

Az SGI ismét veszteséges negyedévet zárt

HIRDETÉS

A korábban Silicon Graphics-ként ismert SGI legutóbbi pénzügyi negyedévében ismét negatív mérleget volt kénytelen elkönyvelni. Az 567,3 millió dolláros forgalom 9%-al kevesebb, mint az előző év haonló időszakában elért adat, a 18,1 millió dolláros veszteség viszont a fele sincs a korábbi 40 millió dollárnak. A veszteség csökkenése a Cray eladásának köszönhető, valamint a vállalatnál végbemenő 1999 nyarán kezdődött átszervezési folyamatoknak. Az SGI ügyvezető igazgatója, Bob Bishop szerint a negatív mérleg oka a MIPS 400 MHz-es R1200 processzorának késedelmes bejelentésében (is) keresendő. Mindenesetre az SGI veszteségét jelentősen csökkenteni tudta az elmúlt évben és ez bizakodásra ad okot. [The Register]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 05:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.