:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 21. 18:59

Az SGI ismét veszteséges negyedévet zárt

A korábban Silicon Graphics-ként ismert SGI legutóbbi pénzügyi negyedévében ismét negatív mérleget volt kénytelen elkönyvelni. Az 567,3 millió dolláros forgalom 9%-al kevesebb, mint az előző év haonló időszakában elért adat, a 18,1 millió dolláros veszteség viszont a fele sincs a korábbi 40 millió dollárnak. A veszteség csökkenése a Cray eladásának köszönhető, valamint a vállalatnál végbemenő 1999 nyarán kezdődött átszervezési folyamatoknak. Az SGI ügyvezető igazgatója, Bob Bishop szerint a negatív mérleg oka a MIPS 400 MHz-es R1200 processzorának késedelmes bejelentésében (is) keresendő. Mindenesetre az SGI veszteségét jelentősen csökkenteni tudta az elmúlt évben és ez bizakodásra ad okot. [The Register]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.