Szerző: Ady Krisztián

2002. április 15. 23:24

Műholdas helymeghatározó modul Pocket PC kéziszámítógépekhez

[MobiGeeks] Az 1-2-1 Euro Techology kínálatában megjelent NAVMAN GPS 1000 Slot-In Satellite Receiver segítségével garantáltan nem fogunk eltévedni, bármerre is járunk (Nyugat-)Európában. A Casio, Toshiba, HP és egyéb Pocket PC kéziszámítógépekbe dugható kiegészítő a SMARTPATH GPS térképszoftverrel közösen egyszerű és gyors megoldást nyújthat hosszabb utakon, ismeretlen városokban.

[MobiGeeks] Az 1-2-1 Euro Techology kínálatában megjelent NAVMAN GPS 1000 "Slot-In Satellite Receiver" segítségével garantáltan nem fogunk eltévedni, bármerre is járunk (Nyugat-)Európában. A Casio, Toshiba, HP és egyéb Pocket PC kéziszámítógépekbe "dugható" kiegészítő a SMARTPATH GPS térképszoftverrel közösen egyszerű és gyors megoldást nyújthat hosszabb utakon, ismeretlen városokban.

A kis méret ellenére a készülék igen pontos helymeghatározást nyújt: az esetek 95%-ában 5 méteres pontossággal állapítja meg helyzetünket.

A NAVMAN GPS helymeghatározó kiegészítő CompactFlash I típusú bővítőhelyre csatlakoztatható, s csupán 10 cm magas, melyben a kapcsolódó rész 4,5 cm-e is benne foglaltatik. A nagyobb kiterjedésű "fej" rész is csupán 5 cm átmérőjű, mégis minden helyzetben jó vételt biztosít. Opcionálisan autós csomag is rendelhető a cégtől, szélvédőre szerelhető antennával.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról