Szerző: Vörös Péter

2002. április 16. 09:13

Az első negyedévben jelentősen nőttek a mobiltelefon-eladások Dél-Koreában

[AsiaBizTech] Ipari források szerint 40%-kal emelkedtek a mobiltelefon-eladások Dél-Koreában az első negyedévben az előző év hasonló időszakához képest.

[AsiaBizTech] Ipari források szerint 40%-kal emelkedtek a mobiltelefon-eladások Dél-Koreában az első negyedévben az előző év hasonló időszakához képest.

A Samsung Electronics és az LG Electronics (Dél-Korea két vezető mobiltelefongyártója) által közzétett dokumentumok szerint a kereslet jelentősen megugrott az első negyedévben, összesen mintegy 4,07-4,17 millió mobiltelefon talált gazdára ebben az időszakban -- 2001 hasonló periódusában a kereslet 3 millió mobiltelefon alatt volt.

A jelentések szerint a forgalom 40%-át (!!) tették ki a színes kijelzős mobiltelefonok: úgy tűnik, hogy kulcsfontosságú termékekké válik ez a piaci szegmens.

A dél-koreai mobiltelefon-piac első helyén a Samsung Electronics áll, amely 2,4 millió mobiltelefont adott el az első negyedévben, a cég piaci részesedése 55,2%, a második helyen az LG Electronics áll 1,01 millió eladott mobiltelefonnal, ami 24,8%-os piaci részesedésnek felel meg.

A színes kijelzős mobiltelefon-piaci szegmensben az első helyen szintén a Samsung áll (48,7%-kal), míg a második helyen ugyancsak az LG 36,2%-kal.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról