Szerző: Vörös Péter

2002. április 16. 09:13

Az első negyedévben jelentősen nőttek a mobiltelefon-eladások Dél-Koreában

[AsiaBizTech] Ipari források szerint 40%-kal emelkedtek a mobiltelefon-eladások Dél-Koreában az első negyedévben az előző év hasonló időszakához képest.

[AsiaBizTech] Ipari források szerint 40%-kal emelkedtek a mobiltelefon-eladások Dél-Koreában az első negyedévben az előző év hasonló időszakához képest.

A Samsung Electronics és az LG Electronics (Dél-Korea két vezető mobiltelefongyártója) által közzétett dokumentumok szerint a kereslet jelentősen megugrott az első negyedévben, összesen mintegy 4,07-4,17 millió mobiltelefon talált gazdára ebben az időszakban -- 2001 hasonló periódusában a kereslet 3 millió mobiltelefon alatt volt.

A jelentések szerint a forgalom 40%-át (!!) tették ki a színes kijelzős mobiltelefonok: úgy tűnik, hogy kulcsfontosságú termékekké válik ez a piaci szegmens.

A dél-koreai mobiltelefon-piac első helyén a Samsung Electronics áll, amely 2,4 millió mobiltelefont adott el az első negyedévben, a cég piaci részesedése 55,2%, a második helyen az LG Electronics áll 1,01 millió eladott mobiltelefonnal, ami 24,8%-os piaci részesedésnek felel meg.

A színes kijelzős mobiltelefon-piaci szegmensben az első helyen szintén a Samsung áll (48,7%-kal), míg a második helyen ugyancsak az LG 36,2%-kal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.

bigscreen

11

Nagyot álmodik képernyőből a Yettel

2024. április 17. 09:58

A cég 5G-s hálózata tulajdonképpen a legjobb az országban, a piaci számokban azonban ez egyelőre kevéssé látszik.