Szerző: sammer

2000. április 21. 02:41

Legends of Might & Magic shotok

A 3DO küldött pár friss képet a Legends of

A 3DO küldött pár friss képet a Legends of Might and Magic játékáról, amirõl részletesebb leírást olvashattál az április 11-i hírben:

"A játék a LithTech 2.0 3D motort használja, és a világon első Internet RPG a Might and Magic univerzumban. A játékosnak hat karaktertípusból kell kiválasztania, és megalkotnia a saját karakterét, hogy azután bejárhassa és megmentse a gonoszoktól a négy különleges világot, miközben időn keresztül is utazhat megváltoztatva a történelmet. Online játék alatt hat karakter együttműködve számolhat le az ellenséggel, miközben mindenki a saját karakterének történetét irányítja. A játékban lesz deathmatch lehetőség is, ahol egyszerre 16-an vehetnek részt.
A játékhoz lesznek külön kiegészítő küldetések is, amit mindenki a saját képességeinek megfelelően állíthat be, ezen kívűl pedig lesz egy véletlen (random) küldetésgenerátor is a programban. "


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról