Szerző: mz

2000. április 20. 23:42

Az Oracle és a Compaq tovább bővítik együttműködésüket

HIRDETÉS

A mai bejelentés tovább erősíti a Compaq és az Oracle együttműködését a nagy rendelkezésre állású kiszolgálók területén, amelynek középpontjában a Compaq kiemelkedő fürtözési (clustering) technológiájának és az Oracle szoftvertermékeinek kombinációja áll. A Compaq kiszolgálói ma ár "egyenesen a dobozból" biztosítanak nagyfokú rendelkezésre állást az Oracle főbb adatbázistermékei és alkalmazásai számára, amelyek így kihasználhatják a Compaq TruCluster Server V5.0A továbbfejlesztett változatának előnyeit. A Compaq ingyenesen érvényesítette és olyan scriptekkel látta el a Tru64 UNIX V5.0A-t, amelyekkel az Oracle 8i automatikus fail-over-t biztosít. A Compaq és az Oracle közös marketingprogramja keretében a felhasználók ezentúl a Compaq-Oracle viszonteladói akcióban (CORe) részt vevő partnereken keresztül a Compaq nagy rendelkezésre állású megoldásait is beszerezhetik az Oracle.com programcsomagját és az Oracle 8i adatbázist futtató AlphaServerekhez.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.