Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 11. 14:28

Ismét turnéra indul az AMD

Az AMD 16 állomásból álló turnét szervez Észak-Amerikában, amelynek során legújabb technológiáit mutatja be a helyi disztribútoroknak és rendszerintegrátoroknak.

Az AMD 16 állomásból álló turnét szervez Észak-Amerikában, amelynek során legújabb technológiáit mutatja be a helyi disztribútoroknak és rendszerintegrátoroknak.

"A Team AMD Tech Tour az egyik útja annak, ahogy az AMD segíti a redszerintegrátorokat abban, hogy elérjék eladási célkitűzéseiket" -- mondta Robert Fuller, az AMD észak-amerikai marketingért felelős igazgatója. "Szoftver- és hardverpartnereink segítségével bemutatjuk innovatív technológiai megoldásainkat."

Az állomásokon előadások lesznek a legfrissebb technológiai eredményekről és a vásárlói igények hatékony kielégítéséről. A résztvevők ezen felül személyesen is beszélhetnek az AMD, illetve a megjelent más cégek képviselőivel -- áll a kiadott közleményben.

Az AMD mellett a turnén képviseli magát az MSI, az NVIDIA, a VIA Technologies és a Phoenix Technologies. A turné a következő városokat látogatja meg: Boston, Calgary, Chicago, Dallas, Hartford, Los Angeles, Montreal, New York, Newark, Orlando, Salt Lake City, San Jose, Seattle, Toronto és Vancouver.

Mint ismeretes, tavaly Európában is volt egy hasonló rendezvénysorozat, akkor az NVIDIA és az MSI mellett a Seagate voltak az AMD partnerei.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról