Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. április 4. 17:02

ADSL Veszprémben is

Hamarosan Veszprémben is elérhető lesz a szélessávú ADSL szolgáltatás. Bár a Vivendi március közepére ígérte a műszaki fejlesztések befejezését, s ezek még mindig nem zárultak le, az Enternet ígéri, hogy heteken, de lekésőbb egy hónapon belül már lehet ADSL kapcsolat segítségével szélessávon szörfölni.

[HWSW] Hamarosan Veszprémben is elérhető lesz a szélessávú ADSL szolgáltatás. Bár a Vivendi március közepére ígérte a műszaki fejlesztések befejezését, s ezek még mindig nem zárultak le, az Enternet ígéri, hogy heteken, de lekésőbb egy hónapon belül már lehet ADSL kapcsolat segítségével szélessávon szörfölni.

Az előfizetői szerződések már most megköthetők, az Enternet a jelentkezések sorrendjében végzi majd a bekötéseket. Veszprém belépésével Gödöllővel, Váccal és Szegeddel együtt négyre emelkedett a Vivendi területén ADSL elérést nyújtó városok száma.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról