:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 28. 12:12

Népszerű Sega-játékok jelennek meg Nintendo Game Boy Advance-ra

A Sega bejelentette, hogy a THQ-val kötött megállapodás értelmében hamarosan tizenhat népszerű Sega-játékot írnak át a Nintendo Game Boy Advance konzoljára.

A Sega bejelentette, hogy a THQ-val kötött megállapodás értelmében hamarosan tizenhat népszerű Sega-játékot írnak át a Nintendo Game Boy Advance konzoljára.

A japán játékfejlesztő cég tájékoztatása szerint olyan sikeres játékok jelennek meg a Nintendo hordozható játékgépére, mint a Crazy Taxi, Virtua Tennis, Phantasy Star Collection vagy a Super Monkey Ball. A programokat az Egyesült Államokban a THQ dobja piacra 2003 első negyedévében.

A Sega tavaly tavasszal szállt ki a konzolok piacáról és az átalakulás után kizárólag szoftverfejlesztőként tevékenykedik tovább. A vállalat nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy három éven belül a világ legnagyobb játékszoftvergyártója legyen. A cég jelenleg az otthoni konzolok -- GameCube, Xbox, PlayStation 2 -- mellett a Nintendo Game Boy gépeire, valamint mobiltelefonokra és kéziszámítógépekre is készít játékprogramokat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.