Szerző: mz

2000. április 19. 22:17

Új Intel hálózati termékek

HIRDETÉS

Az Intel négy új Gigabit hálózati kapcsolót jelentett be. Az új switchek közül három hagyományos, rézből készült vezetékeket felhasználva képes a másodpercenkénti egymillió bit információ továbbítására. Az új termékekkel az Intel kiterjeszti hálózati termékskáláját, felhasználva a már meglévő hálózati tapasztalatait.
A három fent említett Intel NetStructure kapcsolóból kettő switch, egyikük pedig egy uplink modul. Használatukkal a meglévő, elterjedtnek tekinthető CAT5-ös UTP kábelezést felhasználva, költséghatékony módon lehet bővíteni a hálózat átviteli sebességét. Az Intel NetStructure termékcsalád februárban indult útjára, célja az, hogy hatékony, könnyen kezelhető hálózati eszközöket adjon a felhasználók kezébe.
Az új készülékek május-júniusban lesznek elérhetők.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.