:

Szerző: mz

2000. április 19. 22:17

Új Intel hálózati termékek

Az Intel négy új Gigabit hálózati kapcsolót jelentett be. Az új switchek közül három hagyományos, rézből készült vezetékeket felhasználva képes a másodpercenkénti egymillió bit információ továbbítására. Az új termékekkel az Intel kiterjeszti hálózati termékskáláját, felhasználva a már meglévő hálózati tapasztalatait.
A három fent említett Intel NetStructure kapcsolóból kettő switch, egyikük pedig egy uplink modul. Használatukkal a meglévő, elterjedtnek tekinthető CAT5-ös UTP kábelezést felhasználva, költséghatékony módon lehet bővíteni a hálózat átviteli sebességét. Az Intel NetStructure termékcsalád februárban indult útjára, célja az, hogy hatékony, könnyen kezelhető hálózati eszközöket adjon a felhasználók kezébe.
Az új készülékek május-júniusban lesznek elérhetők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.