Szerző: Kovács Attila

2000. április 19. 13:19

A Corel olyan alkalmazásokat fog piacra dobni...

...amikért a hírdetők fizetnek. Itt arra kell gondolni, hogy amikor a felhasználó elindít valamilyen alkalmazást, akkor hírdetések fognak megjelenni, de munka közben ezek a hírdetések nem fogják a felhasználót zavarni. Ez azt jeletni, hogy a Corel-nek nem a felhasználók, hanem a hírdetők fognak fizetni. Az alkalmazások majd egy központi szerverről fogják letölteni a hírdetéseket.
Az első ilyen típusú alkalmazáscsomag a Corel WordPerfect Suite 8 OEM lesz, amelyért már nem kell fizteni, hogy használhassuk.

Most jogosan kérdezhetjük, hogy ez nem lesz-e zavaró a felhasználó számára, ha minden egyes alkalmazás-indításnál reklámokkal fogják őket bombázni. Végső soron ez igaz, de akit a reklámok zavarnak, az majd nyugodtan megveheti a program másik verzióját, amiért már a felhasználó fizet, viszont nem kap reklámokat.
[TechWeb]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.