Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 14. 17:19

Új, könnyen hordozható kivetítővel jelentkezett a Compaq

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bemutatta az iparág legnagyobb fényerejű miniatűr kivetítőjét, a Compaq iPAQ Microportable Projector MP4800-et. A nem egészen 3 kilogrammos, mégis 2000 lumen fényerejű iPAQ MP4800 tökéletes kivetítő bármilyen tipusú előadáshoz.

Az új iPAQ MP4800, amelyet ugyanaz az Európában és Észak-Amerikában egyaránt elismert cég készített, mint a Compaq Microportable kivetítők korábbi generációit, a hasonló méretű kivetítők közül a legnagyobb teljesítményt kínálja olyan kivitelben, amely harmonikusan illeszkedik bármely konferenciateremhez.

Az iPAQ MP4800 a Digital Light Processing (DLP) technológia segítségével képes nagy fényerejű, jól kivehető, XGA felbontású (1024 X 768) képeket vetíteni rendkívüli, 800:1 kontrasztarány mellett. Azon mobil felhasználók érdekében, akik multimédiával egészítik ki előadásaikat, az iPAQ MP4800 beépítve tartalmaz csatlakozást sztereo hang-, video-, és HDTV-rendszerekhez.

Mindezt az iPAQ MP4800 egy olyan külsőben nyújtja, amely elegánsan mutat bármely előadóteremben. Az ultra halk egység kevesebb mint 36 decibelnyi zajt generál, ugyanakkor sokoldalúan használható: asztali kivetítőként, állványra állítva, vagy épp a terem tetejére szerelve. Az egység képes lámpakímélő módban is üzemelni, amely akár 50 százalékkal megnöveli az izzó élettartamát, 34 decibelre csökkenti a kibocsátott zajt, a készülék mégis 1600 lumen fényerővel sugároz.

Az iPAQ MP4800-re kétéves, az egész világra kiterjedő garancia vonatkozik, valamint a Compaq Advance Unit Replacement (speciális egységcsere) programja. Észak-Amerikában, Európában és az ázsiai-csendes-óceáni területen az Advanced Unit Replacement program keretében, a kétéves garancia időtartama alatt a vásárló 48 órán belül új, vagy "újszerű" állapotban lévő cseredarabot kap a meghibásodott egység helyett.

a címlapról