Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 11. 13:59

Ingyenes kiegészítőt dob piacra a Tecmo a Dead or Alive 3 verekedős játékhoz

Az Xbox egyik legnépszerűbb játékának a Dead or Alive 3 verekedős programnak a fejlesztője hamarosan egy teljesen ingyenes kiegészítőlemezt ad ki a programhoz, amelyen számos extra található a programhoz, többek között új ruhák. A Tecmo képviselője szerint a lemezt a május 7-én megjelenő Official Xbox Magazine mellékleteként dobják piacra.

Az Xbox egyik legnépszerűbb játékának a Dead or Alive 3 verekedős programnak a fejlesztője hamarosan egy teljesen ingyenes kiegészítőlemezt ad ki a programhoz, amelyen számos extra található a programhoz, többek között új ruhák. A Tecmo képviselője szerint a lemezt a május 7-én megjelenő "Official Xbox Magazine" mellékleteként dobják piacra.

"A kiegészítőlemez egy személyes köszönetnyilvánítás a Dead or Alive 3-at támogató játékosok felé" -- mondta Tomonobu Itagaki, a sorozat megalkotója. "A Dead or Alive 3-at elsősorban az amerikai piacra fejlesztettük ki. Amikor elkészítettük a bónusz anyagot a japán és európai változatokhoz, nem akartuk, hogy az amerikai játékosok azt érezzék, kimaradtak valamiből. Ezért adjuk a kiegészítőt ingyen, így mindeki jól jár."

Mivel az Xbox egy 8 GByte kapacitású beépített merevlemezzel rendelkezik, a konzolhoz bármilyen kiegészítő vagy küldetéslemez elkészíthető. Más konzolokon a merevlemez hiánya miatt ez nem lehetséges.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 19. 04:26

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.