Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 11. 13:59

Ingyenes kiegészítőt dob piacra a Tecmo a Dead or Alive 3 verekedős játékhoz

Az Xbox egyik legnépszerűbb játékának a Dead or Alive 3 verekedős programnak a fejlesztője hamarosan egy teljesen ingyenes kiegészítőlemezt ad ki a programhoz, amelyen számos extra található a programhoz, többek között új ruhák. A Tecmo képviselője szerint a lemezt a május 7-én megjelenő Official Xbox Magazine mellékleteként dobják piacra.

Az Xbox egyik legnépszerűbb játékának a Dead or Alive 3 verekedős programnak a fejlesztője hamarosan egy teljesen ingyenes kiegészítőlemezt ad ki a programhoz, amelyen számos extra található a programhoz, többek között új ruhák. A Tecmo képviselője szerint a lemezt a május 7-én megjelenő "Official Xbox Magazine" mellékleteként dobják piacra.

"A kiegészítőlemez egy személyes köszönetnyilvánítás a Dead or Alive 3-at támogató játékosok felé" -- mondta Tomonobu Itagaki, a sorozat megalkotója. "A Dead or Alive 3-at elsősorban az amerikai piacra fejlesztettük ki. Amikor elkészítettük a bónusz anyagot a japán és európai változatokhoz, nem akartuk, hogy az amerikai játékosok azt érezzék, kimaradtak valamiből. Ezért adjuk a kiegészítőt ingyen, így mindeki jól jár."

Mivel az Xbox egy 8 GByte kapacitású beépített merevlemezzel rendelkezik, a konzolhoz bármilyen kiegészítő vagy küldetéslemez elkészíthető. Más konzolokon a merevlemez hiánya miatt ez nem lehetséges.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.