:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. március 11. 13:59

Ingyenes kiegészítőt dob piacra a Tecmo a Dead or Alive 3 verekedős játékhoz

Az Xbox egyik legnépszerűbb játékának a Dead or Alive 3 verekedős programnak a fejlesztője hamarosan egy teljesen ingyenes kiegészítőlemezt ad ki a programhoz, amelyen számos extra található a programhoz, többek között új ruhák. A Tecmo képviselője szerint a lemezt a május 7-én megjelenő Official Xbox Magazine mellékleteként dobják piacra.

Az Xbox egyik legnépszerűbb játékának a Dead or Alive 3 verekedős programnak a fejlesztője hamarosan egy teljesen ingyenes kiegészítőlemezt ad ki a programhoz, amelyen számos extra található a programhoz, többek között új ruhák. A Tecmo képviselője szerint a lemezt a május 7-én megjelenő "Official Xbox Magazine" mellékleteként dobják piacra.

"A kiegészítőlemez egy személyes köszönetnyilvánítás a Dead or Alive 3-at támogató játékosok felé" -- mondta Tomonobu Itagaki, a sorozat megalkotója. "A Dead or Alive 3-at elsősorban az amerikai piacra fejlesztettük ki. Amikor elkészítettük a bónusz anyagot a japán és európai változatokhoz, nem akartuk, hogy az amerikai játékosok azt érezzék, kimaradtak valamiből. Ezért adjuk a kiegészítőt ingyen, így mindeki jól jár."

Mivel az Xbox egy 8 GByte kapacitású beépített merevlemezzel rendelkezik, a konzolhoz bármilyen kiegészítő vagy küldetéslemez elkészíthető. Más konzolokon a merevlemez hiánya miatt ez nem lehetséges.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.