Szerző: Vörös Péter

2000. április 19. 07:36

Az Inktomi első nyereséges negyedévét zárta

Az Internet kereső és nagy forgalmú szerver szoftver technológiát gyártó cég először zárt nyereséges negyedévet - forgalma pedig háromszorosára nőtt. A tavalyi 7,4 millió $ veszteséghez képest idén 1 millió $-os profitot értek el, szemben az előzetesen várt 2,1 millió $-os veszteséggel. A forgalom 47,3 millió $-ra nőtt az egy évvel korábbi 15,2 millió $-ról.
A kereső, könyvtár ill. e-kereskedelmi engine-ekből származó bevételek 157%-kal nőttek (ez a cég ún. Portal Service Business részlege; míg a virtuális dugók elkerüléséhez használt szerver szoftverek (Network Products Business részleg: főbb termékek - Traffic Server, Content Delivery ill. a kapcsolódó szolgáltatások) forgalma 250%-kal nőtt.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.