Szerző: sammer

2000. április 19. 06:22

Az olvasók eldöntötték a SoF2 sorsát

Nemrég írtam, hogy lehet ötletek küldeni a Soldier of Fortune 2 fegyvereinek fejlesztéséhez, és a most megjelent .plan frissítésben az egyik fejlesztő leírja, hogy rengeteg, több, mint 200 levelet kapott. A levelek nyomó többségében arra kérik a fejlesztőket, hogy mellőzzék a fantázia fegyvereket, csak, és kizárólag a valós életben is létező típusokat tegyék bele a SoF2-be. A kérés a .plan alapján úgy látszik meghallgatásra fog találni. Úgy tűnik, sajnos lassan minden játékból kimaradnak a hyper megarobbanó antianyagsugár lövő alkalmatosságok, pedig nagyon jól el lehetne velük szórakozni ;-) (talán a legmegfelelőbb példa erre a SiN).

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.