Szerző: Ady Krisztián

2002. március 5. 02:20

Távirányító műsorújság a Palm kézigépek képernyőjén

A ConnectedMedia Corporation bemutatta legújabb ConnectedTV szolgáltatását és szoftverét, mely lehetővé teszi, hogy a Palm hordozható gépekkel rendelkező ügyfelek egy műsorújságból közvetlenül választva távirányíthassák televíziójukat. A szolgáltatás éves díja 30 dollár, de 99 dollárért korlátlan, életre szóló előfizetés is vásárolható. A ConnectedMedia a ConnectedTV-t januárban mutatta be elsőként a CES kiállításon, Las Vegasban.

A ConnectedMedia Corporation bemutatta legújabb ConnectedTV szolgáltatását és szoftverét, mely lehetővé teszi, hogy a Palm hordozható gépekkel rendelkező ügyfelek egy műsorújságból közvetlenül választva távirányíthassák televíziójukat. A szolgáltatás éves díja 30 dollár, de 99 dollárért korlátlan, "életre szóló" előfizetés is vásárolható. A ConnectedMedia a ConnectedTV-t januárban mutatta be elsőként a CES kiállításon, Las Vegasban.

A ConnectedTV komplett megoldást kínál, hiszen a felhasználónak semmivel sem kell törődnie, csak rá kell "tapadnia" az adott műsor címére. Nem kell tudni az adott csatorna számát sem, bár a Palmban található műsorfüzet részletes információval szolgál az adott showról, műsorról.

A PDA segítségével vezérelhető a TV hangereje, némító funkciója is. A ConnectedTV műsorújságja folyamatosan frissül, amikor a felhasználó összeköti a kézigépet a hálózatra csatlakozó asztali számítógépével. A szoftver együttműködik a Palm m100 modelltől a Palm m500 csúcskategóriás darabokig bármelyik Palm kézigéppel, valamint a IIIc, Palm V és Handspring Visor modellekkel is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról