Szerző: bzd

2000. április 18. 21:21

Egy régi ötlet új köntösben

Tudom, kezdek már unalmas lenni, hogy folyton csak vízhűtéssel, meg az Overclockers.com-al jövök, de mit tegyek, ha ott vannak a jó dolgok? Felkerült egy vízhűtés, aminek a blokkja egy 486-os hűtőborda bepalástolásával született. Ez az elgondolás kiváló kiindulópont kezdőknek. Sok tapasztalatot gyűjt ugyanis az ember, míg megcsinálja úgy, hogy ne eresszen, ne szivárogjon, és ne is robbanjon fel... Csak óvatosan kell bánni a ragasztóval, nehogy befolyókáljon a bordák közé.
Ma megvolt a KRESZ-vizsgám. Elsőre átmentem, nem úgy, mint a többség, akik közül volt olyan, aki most volt ötödszörre és még megy párszor...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.