Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 18. 16:04

Csak áprilisban jelenik meg az Xbox legsikeresebb játékának japán változata

Bár a Microsoft Xbox már ezen a héten megjelenik Japánban, a konzol vitathatatlanul legsikeresebb játéka, az Oscar-díjra is jelölt Halo csak április végén jelenik meg a szigetországban.

Bár a Microsoft Xbox már ezen a héten megjelenik Japánban, a konzol vitathatatlanul legsikeresebb játéka, az "Oscar-díjra" is jelölt Halo csak április végén jelenik meg a szigetországban.


Részlet a Halóból (Fotó: Xbox.com)

Egyelőre nem tudni, hogy az akciójáték távol-keleti változata mennyiben különbözik majd az Amerikában és Európában kapható változattól, egyes források szerint ugyanis nem kizárt, hogy a szereplők japán szinkronja mellett új pályák, fegyverek vagy ellenségek is bekerülnek a Bungie által fejlesztett szoftverbe.

A Halo április 25-én jelenik meg Japánban, a játék ára előreláthatóan 6,800 jen lesz. Szerencsére az európai Xbox-rajongóknak nem kell várniuk a programra, a Halo benne van abban a 23 játékban, ami az Xbox március 14-i premierjén már kapható lesz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról