Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 17. 23:21

A VIA várakozásai

HIRDETÉS

A tajvani VIA bejelentése szerint a 2000 évi várható nyeresége meghaladja majd az egymilliárd amerikai dollárt, és a mikroprocesszorok piacából 10% részt szerez meg. A VIA tavalyi nyeresége 380 millió dollár volt, az idei robbanást a Cyrix processzorokban vélik megtalálni. A processzorokból 13 millió darab eladását tervezi 455 millió dollár értékben, a más chipek (alaplapi chipkészletek és főleg S3 grafikus chipek) értékesítéséből származó bevételt pedig 773 millió dollárra becsülik. Látható, hogy a VIA bevételének és nyereségének legnagyobb részét a Cyrix és az S3 adja, azaz olyan vállalatok, amelyek nemrégiben kerültek a VIA tulajdonába. [The Register]

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 06:30

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.