Szerző: Bodnár Ádám

2000. április 17. 23:21

A VIA várakozásai

A tajvani VIA bejelentése szerint a 2000 évi várható nyeresége meghaladja majd az egymilliárd amerikai dollárt, és a mikroprocesszorok piacából 10% részt szerez meg. A VIA tavalyi nyeresége 380 millió dollár volt, az idei robbanást a Cyrix processzorokban vélik megtalálni. A processzorokból 13 millió darab eladását tervezi 455 millió dollár értékben, a más chipek (alaplapi chipkészletek és főleg S3 grafikus chipek) értékesítéséből származó bevételt pedig 773 millió dollárra becsülik. Látható, hogy a VIA bevételének és nyereségének legnagyobb részét a Cyrix és az S3 adja, azaz olyan vállalatok, amelyek nemrégiben kerültek a VIA tulajdonába. [The Register]

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.