Szerző: Ady Krisztián

2002. február 9. 01:54

Exkluzív külsejű Radeon 8500 PRO és Deluxe kártyák a Gigabyte-tól

[Reactor Critical] Az ATi videokártyái, úgy tűnik, semmiben sem akarnak lemaradni az NVIDIA chipes kártyáktól -- vagy mindenben majmolják azokat? :) --, hiszen az igen vad kinézetű GeForce 4-es dizájnok után itt vannak a Gigabyte cseppet sem visszafogottabb külsejű, Radeon 8500-as grafikus chippel szerelt videokártyái. A PRO és Deluxe változat tudásban teljesen megegyezik és előzetes is specifikációjuk azonos, azonban a két kártya hűtése különböző. Az utóbbi Deluxe változat komolyabb, MAGIC WIND névre keresztelt hűtőrendszert kapott.

HIRDETÉS

[Reactor Critical] Az ATi videokártyái, úgy tűnik, semmiben sem akarnak lemaradni az NVIDIA chipes kártyáktól -- vagy mindenben majmolják azokat? :) --, hiszen az igen vad kinézetű GeForce 4-es dizájnok után itt vannak a Gigabyte cseppet sem visszafogottabb külsejű, Radeon 8500-as grafikus chippel szerelt videokártyái. A PRO és Deluxe változat tudásban teljesen megegyezik és előzetes is specifikációjuk azonos, azonban a két kártya hűtése különböző. Az utóbbi Deluxe változat komolyabb, "MAGIC WIND" névre keresztelt hűtőrendszert kapott.

A kártyák pontos paraméterei a mai napig nem dőltek el végleg, a legutolsó információk szerint a 275 MHz-es grafikus magot 64 Mb-nyi 3,6 ns-os, 275 MHz (DDR) alapsebességen járatott memória szolgálja ki. Az elméletileg alapból megtalálható VIVO funkció mostanára eltűnt a dokumentációkból, specifikációkból.

A kártyák ára és pontos megjelenési ideje sajnos még mindig találgatás tárgyát képezi.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.