Szerző: bzd

2000. április 17. 22:35

Epox 7KXA vs. ASUS K7V

Akkor most ismét egy kis "dömpingszerű" mobo teszt: Tom bátyó egymásnak ugrasztotta az Epox 7KXA-t és az ASUS K7V-t. Megállapítást nyert, hogy a VIA KX133 chipsete gyorsabb az AMD 750-es chipsetjénél (a tesztben szerepelt egy ASUS K7M is). Tom nem kímélte az Epox lapot. Tapasztalatai és vélemyéne a következők voltak: A 7KXA igazolta a viszajelzéseket, miszerint elég instabil board. (A PÁF-ban is volt már szó róla...) A stabilitása némileg növelhető, ha minden memóriával kapcsolatos beállítást a leglassabra állítunk. Ha az instabilitás nem lenne elég, akkor még ennek tetejébe lassú is a deszka. Ezek után azt hiszem nem nehéz kitalálni, hogy a K7V győzött, ami stabilnak, és gyorsnak is bizonyult. Anno azt írtam az Epox 7KXA-ról, hogy még sokat fogunk hallani róla. Így is lett, de én nem a negatív dolgokra gondoltam...

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.