Szerző: Vörös Péter

2002. január 15. 13:48

A Sony várhatóan ma mutatja be a Clié T615 kéziszámítógépet

[Wall Street Journal] A Sony ma várhatóan bemutatja új, középső árkategóriájú kéziszámítógépét, a Clié T615-öt. A 399$-os T615 a Clié N610 utódja lesz.

[Wall Street Journal] A Sony ma várhatóan bemutatja új, középső árkategóriájú kéziszámítógépét, a Clié T615-öt. A 399$-os T615 a Clié N610 utódja lesz.

A T615-nek színes kijelzője van, és alapkiépítésben 16 MB memóriát tartalmaz. Ezenkívül megtalálható benne többek között egy képnézegető szoftver, beépített hangszóró és egy olyan képesség, amely révén az eszköz távkapcsolóvá változik.

A T615 a Sony legújabb erőfeszítése abban az irányban, hogy a kéziszámítógépeket ún. "információs-szórakoztató" eszközökké alakítsa át. Míg a rivális kéziszámítógép-gyártók, például a Palm és a Handspring, egyre inkább úgy pozícionálják eszközeiket, mint a vállalati felhasználók eszközeit, a Sony a Cliét "szórakoztatási eszközként" szeretné kínálni.

Ty Takayanagi, a Sony egyik termékmenedzsere elmondta, hogy a cég nem kívánja az alacsony árkategóriájú kéziszámítógépekre összpontosítani figyelmét, mivel ez az a szegmens, ahol a legnagyobb az árháború. "Ehelyett úgy kívánjuk pozícionálni eszközeinket, mint személyes szórakoztatási eszközöket" -- mondta Takayanagi.

A Clié T615 az ötödik tagja az egyre növekvő Sony Clie termékcsaládnak. A többi négy modell a következő: az alacsony árkategóriájú Clié S320, a középső árkategóriájú Clié T415, a csúcskategóriás Clié N760C és a visszavonuló Clié N610.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról