Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 10. 13:28

Kiszivárgott az NVIDIA GeForce5 logója?

Bár a GeForce4 bemutatására várhatóan február 5-ig kell várni, az NVIDIA mérnökei nem tétlenkednek, és már javában folyik a következő chipgeneráció, a GeForce5 fejlesztése.

Bár a "GeForce4" bemutatására várhatóan február 5-ig kell várni, az NVIDIA mérnökei nem tétlenkednek, és már javában folyik a következő chipgeneráció, a GeForce5 fejlesztése.

Egyes találgatások szerint a GeForce5 sorozatba tartozó grafikus lapkák 2002 végén, esetleg 2003 elején jelennek meg, és tartalmazni fognak a 3dfx felvásárlásával megszerzett technológiákat is. Az első terméknév és logo máris kiszivárgott az NVIDIA-tól, ezek szerint az egyik chip bizonyosan a GeForce5 Liquid nevet kapja majd. Íme a bizonyíték:

Természetesen a fenti sorokból egy szó sem igaz. A GeForce5 logót egy lelkes számítógéptulajdonos készítette az Adobe Photoshop segítségével. Mi csak azért tettük közzé, hogy megmutassuk, nem minden igaz, amit a lapok írnak, és hogy nem szabad messzemenő következtetéseket levonni egy számítógépes grafikából.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 19. 14:01

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.