:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. január 10. 13:28

Kiszivárgott az NVIDIA GeForce5 logója?

Bár a GeForce4 bemutatására várhatóan február 5-ig kell várni, az NVIDIA mérnökei nem tétlenkednek, és már javában folyik a következő chipgeneráció, a GeForce5 fejlesztése.

Bár a "GeForce4" bemutatására várhatóan február 5-ig kell várni, az NVIDIA mérnökei nem tétlenkednek, és már javában folyik a következő chipgeneráció, a GeForce5 fejlesztése.

Egyes találgatások szerint a GeForce5 sorozatba tartozó grafikus lapkák 2002 végén, esetleg 2003 elején jelennek meg, és tartalmazni fognak a 3dfx felvásárlásával megszerzett technológiákat is. Az első terméknév és logo máris kiszivárgott az NVIDIA-tól, ezek szerint az egyik chip bizonyosan a GeForce5 Liquid nevet kapja majd. Íme a bizonyíték:

Természetesen a fenti sorokból egy szó sem igaz. A GeForce5 logót egy lelkes számítógéptulajdonos készítette az Adobe Photoshop segítségével. Mi csak azért tettük közzé, hogy megmutassuk, nem minden igaz, amit a lapok írnak, és hogy nem szabad messzemenő következtetéseket levonni egy számítógépes grafikából.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 14:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.