Szerző: roberto

2001. december 30. 18:13

SuSE Linux Enterprise Server 7 Itanium processzorokra

[SuSE Magyarország] A SuSE magyarországi irodája tegnap jelentette be, hogy SuSE Linux Enterprise Server 7 már hazánkban is elérhető az Itanium processzorcsaládra. A SuSE üzleti terméke nagyfokú stabilitást és biztonságot nyújt, a Linux összes elérhető szolgáltatását biztosítja a nagyméretű adatbázisok, komplex e-üzleti tranzakciók, és a tudományos, illetve kutatói alkalmazások számára. A SuSE már az Itanium processzorok korai fejlesztési fázisaitól kezdve együttműködött az Intellel, e kooperációnak az eredménye volt az Itanium bemutatása után szinte azonnal -- 2001 májusában -- piacra kerülő első Itanium rendszerre készült SuSE termék.

SuSE[SuSE Magyarország] A SuSE magyarországi irodája tegnap jelentette be, hogy SuSE Linux Enterprise Server 7 már hazánkban is elérhető az Itanium processzorcsaládra. A SuSE üzleti terméke nagyfokú stabilitást és biztonságot nyújt, a Linux összes elérhető szolgáltatását biztosítja a nagyméretű adatbázisok, komplex e-üzleti tranzakciók, és a tudományos, illetve kutatói alkalmazások számára. A SuSE már az Itanium processzorok korai fejlesztési fázisaitól kezdve együttműködött az Intellel, e kooperációnak az eredménye volt az Itanium bemutatása után szinte azonnal -- 2001 májusában -- piacra kerülő első Itanium rendszerre készült SuSE termék.

A nemrég megjelent SuSE Linux Enterprise Server 7 for IPF (Itanium Processor Family) az alaprendszert tartalmazó két CD-n kívül további 6 CD-n kínál a felhasználók számára alkalmazásokat és fejlesztőeszközöket. A termékhez 30 napos díjmentes telepítési tanácsadást és 1 éves szoftverkarbantartást (negyedévenkénti frissítő CD-vel) biztosít a SuSE. További információ a cég magyarországi webhelyén található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról