Szerző: Barna József

2001. december 20. 20:40

Értékes díjak házi művészek számára az AOpentől

[Email] A tajvani alaplapgyártó AOpen egyedi pályázatot írt ki kreatív és megszállott számítógépművészek számára. A cég ugyanis meg van győződve arról, hogy -- lévén a számítógép egyre inkább mindennapjaink és így életterünk részévé válik -- nem teljesen mindegy, hogy milyen házba rejtjük el a rút alkatrészeket.

HIRDETÉS

[Email] A tajvani alaplapgyártó AOpen egyedi pályázatot írt ki kreatív és megszállott számítógépművészek számára. A cég ugyanis meg van győződve arról, hogy -- lévén a számítógép egyre inkább mindennapjaink és így életterünk részévé válik -- nem teljesen mindegy, hogy milyen házba rejtjük el a rút alkatrészeket.

Ezért saját számítógépházait is népszerűsítendő a cég olyan vállalkozó kedvű dekorátorok jelentkezését várja, akik módosított, kicicomázott AOpen házra épülő terveiket a cég rendelkezésére bocsátanák. Mindezt természetesen nem ingyen, sőt. A tíz leghasználhatóbb vagy legszebb (esetleg mindkettő) tervet bemutató pályázó munkáit az AOpen kiállítja a CeBit 2002 kiállításon, és az alkotókat a következő díjakban részesíti:

  • 1. díj: egy, a kiállítás idején éppen elérhető leggyorsabb Intel vagy AMD processzorra épülő számítógép 512 Mbyte memóriával, az akkori leggyorsabb AOpen DVD-ROM-meghajtóval és CD-íróval, a legújabb NVIDIA chipes grafikus kártyával és egy 5-csatornás hangkártyával. E konfiguráció mellé pedig a cég a nyertes számára téríti a CeBit-re történő kiutazás és az első kiállítási nap belépőjének a díját.
  • 2. díj: egy AOpen alaplap és az akkor elérhető leggyorsabb Intel vagy AMD processzor. Belépő a CeBit első kiállítási napjára.
  • 3. díj: AOpen DVD-RW kombó meghajtó
  • 4-10. díj: SPDIF kimenettel rendelkező 5-csatornás Aopen AW540 hangkártya

Minden 18. életévét betöltött európai országban élő lakos pályázhat, de csupán egyetlen munkával. A beadványok nem tartalmazhatnak szerzői jog által védett ábrákat vagy megoldásokat, ahogy az AOpen konkurenseinek logóit sem. A cég továbbá fenntartja magának a jogot arra, hogy a pályázati munkák egyes részleteit vagy egészét felhasználja későbbi termékeiben.

A munkákról készült nagyfelbontású (1024x768+) fotókat vagy emailben, vagy pedig levélben a következő postai címre lehet elküldeni:

AOpen Computer B.V. 
ATTN: Case Contest
Aziëlaan 22 
5232 BA 's-Hertogenbosch 
The Netherlands

A szervezők egy, az eseményt propagáló bannert is küldtek, mely többünk véleménye szerint azt a célt szolgálja, hogy példát mutasson a nevezőknek: ennél csak jobbat!:)

Az érdeklődők a részletekkel kapcsolatban itt tájékozódhatnak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.