Szerző: roberto

2001. december 19. 12:03

Frissülő keresztplatformos beállítóprogram-csomag: Ximian Setup Tools 0.11

HIRDETÉS

Ximian[LinuxToday] Tovább fejlődik a Ximian különféle UNIX-okra készülő beállítóprogram-csomagja. A friss, 0.11-es verzió újdonsága a fontbeállító eszköz, a Grub bootmenedzser konfigurációjának lehetősége, változások történtek időzónabeállítás kezelésében és a hibák kijelzésében. A friss változat, ahogy az az ilyen fejlődő programoknál lenni szokott, számos bugfixet is tartalmaz. Az érdeklődők a Ximian honlapján találhatnak a program működése közben készített képernyőképeket, a forráskód az ftp.gnome.org-ról tölthető le. A Setup Tools egyelőre csak néhány Linuxot támogat (Red Hat 6.2-7.2, Debian 2.2 és Woody, Mandrake 7.2, SuSE 7.0).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.