Szerző: roberto

2001. december 18. 00:45

A StarOffice 6.0 bétája még a következő két hétben letölthető marad

[CNET] A CNET információi szerint a Sun Microsystems a StarOffice 6.0 2002 első félévi megjelenésére készülve december 31-től megszünteti az irodai programcsomag bétájának webes kiszolgálását, tehát aki ki szeretné próbálni a szoftvert, annak még két hete maradt a letöltésre.

StarOffice[CNET] A CNET információi szerint a Sun Microsystems a StarOffice 6.0 2002 első félévi megjelenésére készülve december 31-től megszünteti az irodai programcsomag bétájának webes kiszolgálását, tehát aki ki szeretné próbálni a szoftvert, annak még két hete maradt a letöltésre. A Sun szóvivője, Russ Castronovo elmondta, hogy az eddig felvett felhasználói visszajelzéseknél többet már nem képesek a megjelenésig feldolgozni. Azt még nem lehet biztosan tudni, hogy a StarOffice készülő verziójához ingyenesen is hozzá lehet-e majd jutni, de elképzelhető, hogy ez a béta az utolsó díjmentesen letölthető változat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról