Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 17. 11:37

Megjelent az 1 GHz-es mobil Duron

Az AMD ma bejelentette 1 GHz órajelű mobil Duron processzorát, amely azonnal elérhető a Compaq Presario 700 hordozható számítógépeiben.

HIRDETÉS

Az AMD ma bejelentette 1 GHz órajelű mobil Duron processzorát, amely azonnal elérhető a Compaq Presario 700 hordozható számítógépeiben.

Az AMD mobil Duron processzort Socket A foglalatú tokozásban hozzák forgalomba. A chipek 200 MHz EV6 front side bust használnak. A Morgan magos processzor összesen 192 KByte gyorsítótárat tartalmaz.

Az AMD mobil Duron tartalmazza az AMD PowerNow! technológiát, amely az Intel SpeedStephez hasonlóan automatikusan, az áramforrás és a futtatott alkalmazás számítási igénye alapján állítja be a chip órajelét és működési feszültségét.

Az AMD mobil Duron processzorok jelenleg 850, 900, 950 és 1000 MHz-es változatokban kaphatók. Az 1 GHz-es verzió listaára 160 dollár.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:12

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.