Szerző: Vörös Péter

2000. április 14. 08:40

A Microsoft elkészült a Windows Me Beta 3-mal

A Windows 98 otthoni felhasználóknak szánt utódja lesz a Windows Me/Millennium, a Beta 3-at természetesen még Release Candidate-ek fogják követni a végső megjelenésig. Az MS ez utóbbit a második félévre jelzi egyelőre. (Egyébként az otthoni felhasználóknak szánt Windows 2000 verzió megjelenése pedig a cég szerint három (!!) éven belül várható ...)
Egy pár érdekesebb újdonság a Windows 98-hoz képest: System Restore (a legfontosabb rendszerfájlok letörlése esetén segít a helyreállításban); Auto Update (automatikus frissítések a Windows Update helyről); Home Networking Wizard (otthoni hálózatok egyszerűbb használatához); Windows Image Acquisition (digitális kamerákról történő "letöltés" ill. mentés egyszerűsítéséhez); és Windows Movie Maker (digitális videószerkesztő program).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról