Szerző: roberto

2001. december 13. 20:04

A StarOffice kínai hódításai

[eWeek] A Sun tegnap jelentette be, hogy három kínai szoftvercéggel is megállapodott a StarSuite egyéb szoftverekhez való mellékeléséről. A StarOffice kínai változata a jövőben a CS&S Network Technology, a Red Flag Software és a Beijing Co-Create Open Source Software Linux-disztribúcióiba egyaránt bele fog kerülni.

HIRDETÉS

StarOffice[eWeek] A Sun tegnap jelentette be, hogy három kínai szoftvercéggel is megállapodott a StarSuite egyéb szoftverekhez való mellékeléséről. A StarOffice kínai változata a jövőben a CS&S Network Technology, a Red Flag Software és a Beijing Co-Create Open Source Software Linux-disztribúcióiba egyaránt bele fog kerülni. Iyer Venkatesan, A Sun StarOffice termékvonalának menedzsere elmondta, hogy a kínai IT-ipar különösen nagy figyelemmel kíséri a Linux fejlődését, az alkalmazási réteg bővülése pedig elősegíti a platform fejlődését. Kínában egyébként hagyományosan magas az illegális szoftverek használatának aránya, amelynek visszaszorításában az olyan szoftverek is jelentős szerepet játszanak, mint Sun irodai csomagja.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.