Szerző: roberto

2001. december 13. 20:04

A StarOffice kínai hódításai

[eWeek] A Sun tegnap jelentette be, hogy három kínai szoftvercéggel is megállapodott a StarSuite egyéb szoftverekhez való mellékeléséről. A StarOffice kínai változata a jövőben a CS&S Network Technology, a Red Flag Software és a Beijing Co-Create Open Source Software Linux-disztribúcióiba egyaránt bele fog kerülni.

StarOffice[eWeek] A Sun tegnap jelentette be, hogy három kínai szoftvercéggel is megállapodott a StarSuite egyéb szoftverekhez való mellékeléséről. A StarOffice kínai változata a jövőben a CS&S Network Technology, a Red Flag Software és a Beijing Co-Create Open Source Software Linux-disztribúcióiba egyaránt bele fog kerülni. Iyer Venkatesan, A Sun StarOffice termékvonalának menedzsere elmondta, hogy a kínai IT-ipar különösen nagy figyelemmel kíséri a Linux fejlődését, az alkalmazási réteg bővülése pedig elősegíti a platform fejlődését. Kínában egyébként hagyományosan magas az illegális szoftverek használatának aránya, amelynek visszaszorításában az olyan szoftverek is jelentős szerepet játszanak, mint Sun irodai csomagja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról