:

Szerző: roberto

2001. december 12. 14:48

Free Software Magazine -- folyóirat a szabad szoftverek híveinek Kínából

[KDE News, Free Software Magazine] Hong Feng, az OReilly & Associates volt pekingi főszerkesztője úgy döntött, hogy segít az első, kizárólag szabad szoftvereknek szentelt folyóirat beindításában. Már készül is a bemutatkozó szám, amely 2002 januárjában fog megjelenni. A magazint a Szabad Szoftver Alapítvány (FSF) és a Kínai Tudományos Akadémia szabad szoftverekkel foglalkozó szerve (FSF-CHINA) is támogatja, a kiadást a RONs Datacom Co. fogja végezni nyomtatott és elektronikus formában. Az első számhoz Richard M. Stallman, az FSF elnöke írta az előszót, ennek elolvasásával nem kell várnunk januárig, ugyanis már most is megtalálhatjuk a lap webhelyén .

[KDE News, Free Software Magazine] Hong Feng, az O'Reilly & Associates volt pekingi főszerkesztője úgy döntött, hogy segít az első, kizárólag szabad szoftvereknek szentelt folyóirat beindításában. Már készül is a bemutatkozó szám, amely 2002 januárjában fog megjelenni. A magazint a Szabad Szoftver Alapítvány (FSF) és a Kínai Tudományos Akadémia szabad szoftverekkel foglalkozó szerve (FSF-CHINA) is támogatja, a kiadást a RON's Datacom Co. fogja végezni nyomtatott és elektronikus formában. Az első számhoz Richard M. Stallman, az FSF elnöke írta az előszót, ennek elolvasásával nem kell várnunk januárig, ugyanis már most is megtalálhatjuk a lap webhelyén.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 00:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.