:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 12. 10:01

Megjelent a WinZip 8.1

Megjelent az egyik legnépszerűbb tömörítőprogram, a WinZip legújabb verizója, amely a 8.1 verziószámot viseli.

Megjelent az egyik legnépszerűbb tömörítőprogram, a WinZip legújabb verizója, amely a 8.1 verziószámot viseli.

A WinZip 8.1 a hírek szerint az eddiginél is jobban illeszkedik a Windows Explorerbe, másik fontos újdonsága, hogy egyszerre akár több archív állományt is kezelhetünk vele. A program a taskbar-ról is elérhető, ahonnan a legutoljára használt archíc fájlokat is meg lehet nyitni egy kattintással.

Az új verzió ezen felül támogatja a tömörített fájlok darabolását is, és számos új opcióval bővült az e-mail küldési funkció. A WinZip 8.1 az eddiginél is többféle skint kezel (Media Player 7, Yahoo Player, WinAmp).

A WinZip legújabb verziója natív Windows XP alkalmazás, kihasználja az új kezelőfelület minden előnyét és képességét. Letölthető a www.winzip.com weboldalról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.