Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 10. 18:28

A Sun StorEdge T3 lett az év tárolóeszköze

[NetAktív] Az Information Age ünnepélyes keretek között adta át a nagy presztízzsel bíró Information Storage Product díját, melyet 16 versenytárs közül a Sun StorEdge T3 érdemelt ki.

[NetAktív] Az Information Age ünnepélyes keretek között adta át a nagy presztízzsel bíró Information Storage Product díját, melyet 16 versenytárs közül a Sun StorEdge T3 érdemelt ki.

A Sun StorEdge T3 az alábbi értékelési szempontok alapján nyerte el "az év legjobb tárolóeszköze" díjat:

  • Modularitás: a vásárlók az igényeknek megfelelően bővíthetik a tárolóeszköz-parkjukat
  • Méretezhetőség: egyszerűen növelhető sávszélesség és kapacitás
  • Teljesítmény: biztonság/gazdaságosság a RAID5 RAID1 megoldásokkal

Az online ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM-) piac vezetője, egyebek mellett a Salesforce.com is a Sun StorEdge T3 tömböket, Sun szervereket, valamint a Sun Professional Services szolgáltatásait használja díjnyertes vállalati webszolgáltatásához -- ahol a rugalmasság, a méretezhetőség és a teljesítmény elengedhetetlen kellékei az üzleti sikernek.

A Salesforce.com az interneten keresztül segíti több mint 3 ezer előfizetőjét -- többek között a Siemens PT&D-t, a Time Warner Communicationst és a Wachoviát -- a nagy fontossággal bíró ügyféladatok biztonságos és titkos kezelésében és hasznosításában.

Az Information Management díjak az üzleti információ kezelésével kapcsolatos kimagasló eredményeket és újítást értékelik. A nyerteseket különféle szakterületek összesen 40 független szakértőjéből álló bizottság választja ki.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról