Szerző: roberto

2001. december 8. 15:40

A Caldera International publikus előzetest adott ki a Volution Manager 1.1-es verziójából

[Enterprise LinuxToday] A Caldera International néhány napja jelentette be, hogy nyilvánosan is elérhetővé teszi Volution Manager nevű terméke 1.1-es verziójának előzetesét. A Volution Manager egy biztonságos, web-alapú rendszeradminisztrációs eszköz, amely jelentősen képes csökkenteni a karbantartási és telepítési költségeket. Az 1.1-es verzió újdonságai közé tartozik a Caldera OpenLinux és OpenUnix rendszerein kívül az összes fontosabb Linux-disztribúció támogatása, a diagnoszikus és állapotkijelző eszközök, valamint a leggyakoribb műveleteket segítő varázslók bevezetése. A nyilvános béta a www.caldera.com-ról tölthető le , a végleges verzió 2002 első negyedévében várható.

Caldera International[Enterprise LinuxToday] A Caldera International néhány napja jelentette be, hogy nyilvánosan is elérhetővé teszi Volution Manager nevű terméke 1.1-es verziójának előzetesét. A Volution Manager egy biztonságos, web-alapú rendszeradminisztrációs eszköz, amely jelentősen képes csökkenteni a karbantartási és telepítési költségeket. Az 1.1-es verzió újdonságai közé tartozik a Caldera OpenLinux és OpenUnix rendszerein kívül az összes fontosabb Linux-disztribúció támogatása, a diagnoszikus és állapotkijelző eszközök, valamint a leggyakoribb műveleteket segítő varázslók bevezetése. A nyilvános béta a www.caldera.com-ról tölthető le, a végleges verzió 2002 első negyedévében várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról