Szerző: mz

2000. április 13. 22:08

A HP és a Notable Solutions megoldása

A Hewlett-Packard Company és a Notable Solutions Inc. (NSi) bejelentette a HP Digitális Kézbesítőhöz (Digital Sender) szolgáló új szoftvert. Az NSi címjegyzékkezelő szinkronizáló (ABMSync) megkönnyíti a HP 9100C Digitális Postás és a Microsoft Exchange illetve Outlook platformok együttműködését. Az NSi AutoStore alkalmazása lehetővé teszi, hogy a felhasználó gond nélkül, egy lépésben tudjon teljes mértékben indexált papír formátumú dokumentumokat küldeni gyakorlatilag bármelyik adatbázisba, például a Microsoft Exchange nyilvános dossziéiba és a Microsoft SQL adatbázisba. Mindkét termék a hatékony együttműködés révén csökkenti a vállalkozások költségeit.
Az ABMSync terméket a HP az Nsi márkaneve alatt, az Nsi támogatásával forgalmazza. A szoftver február 1-től kapható, kizárólag Európában és Észak-Amerikában.

Ezen kívül az NSi és a HP bejelentette az AutoStore terméket is. Az AutoStore az első olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy papír formátumú dokumentumaikat az üzenetküldési, munkavégzési és dokumentumkezelési folyamatba integrálják. Az AutoStore automatikusan indexálja a HP Digitális Postásról küldött papírformátumú dokumentumokat. A rendszeradminisztrátorok oly módon tudják konfigurálni a Digital Sender alkalmazást, hogy a felhasználók a tetszésük szerinti adatbázisba küldik a dokumentumaikat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról