Szerző: roberto

2001. december 2. 21:17

A Red Hat nyílt forráskódú szoftvereket biztosít az IBM teljes eServer sorozatára

[Red Hat] A Red Hat november 27-én jelentette be, hogy az IBM-mel együttműködve a teljes IBM eServer termékvonalra biztosít a jövőben nyílt forráskódú technológiákon alapuló megoldásokat. A cég az eServerek z, i, p és x sorozataira készít az architektúrától függően 32 és 64 bites kernellel ellátott operációs rendszereket.

Red Hat[Red Hat] A Red Hat november 27-én jelentette be, hogy az IBM-mel együttműködve a teljes IBM eServer termékvonalra biztosít a jövőben nyílt forráskódú technológiákon alapuló megoldásokat. A cég az eServerek z, i, p és x sorozataira készít az architektúrától függően 32 és 64 bites kernellel ellátott operációs rendszereket.

Az eServerek alapvető támogatásán túl, vagyis a Red Hat Linux OS eServer-specifikus verzióinak elkészítésén kívül, a Red Hat Software platformspecifikus CD-ket, kézikönyveket, telefonos és internetes terméktámogatást, upgrade opciót, valamint testreszabott rendszereket és integrációs szolgáltatásokat is nyújt.

John Callies, az IBM eServer csoportjának marketingigazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy egyre több vásárlójuk választja a Red Hat Linuxot megbízhatósága és alacsony karbantartási költsége miatt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról