Szerző: Ady Krisztián

2000. április 13. 19:28

Aureal béta meghajtók

Az A3D Fans Site -t ismerhetik megrögzött Vortex2 tulajok, erről az oldalról voltak letölthetők a 2048-as meghajtó bétái a végleges megjelenése előtt. Ismét érdekes dolgok kerültek fel a közelmúltban, most a bétás WDM drivereket szedhetjük le Vortex chipes kártyáinkhoz két oprendszerhez is: Windows98SE-hez és Windows2000-hez. Érdemes megnézni az oldal alját, mint látható ezek a meghajtóprogramok még nagyon sok fejlesztést igényelnének, jópár olyan képességet nem is támogatnak melyek már a mai hagyományos driverekben benne vannak.

Az A3D Fans Site-t ismerhetik megrögzött Vortex2 tulajok, erről az oldalról voltak letölthetők a 2048-as meghajtó bétái a végleges megjelenése előtt. Ismét érdekes dolgok kerültek fel a közelmúltban, most a bétás WDM drivereket szedhetjük le Vortex chipes kártyáinkhoz két oprendszerhez is: Windows98SE-hez és Windows2000-hez. Érdemes megnézni az oldal alját, mint látható ezek a meghajtóprogramok még nagyon sok fejlesztést igényelnének, jópár olyan képességet nem is támogatnak melyek már a mai hagyományos driverekben benne vannak.
Sajnos az Aureal jövője még mindig bizonytalan.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról