Szerző: Ady Krisztián

2000. április 13. 19:28

Aureal béta meghajtók

Az A3D Fans Site -t ismerhetik megrögzött Vortex2 tulajok, erről az oldalról voltak letölthetők a 2048-as meghajtó bétái a végleges megjelenése előtt. Ismét érdekes dolgok kerültek fel a közelmúltban, most a bétás WDM drivereket szedhetjük le Vortex chipes kártyáinkhoz két oprendszerhez is: Windows98SE-hez és Windows2000-hez. Érdemes megnézni az oldal alját, mint látható ezek a meghajtóprogramok még nagyon sok fejlesztést igényelnének, jópár olyan képességet nem is támogatnak melyek már a mai hagyományos driverekben benne vannak.

HIRDETÉS

Az A3D Fans Site-t ismerhetik megrögzött Vortex2 tulajok, erről az oldalról voltak letölthetők a 2048-as meghajtó bétái a végleges megjelenése előtt. Ismét érdekes dolgok kerültek fel a közelmúltban, most a bétás WDM drivereket szedhetjük le Vortex chipes kártyáinkhoz két oprendszerhez is: Windows98SE-hez és Windows2000-hez. Érdemes megnézni az oldal alját, mint látható ezek a meghajtóprogramok még nagyon sok fejlesztést igényelnének, jópár olyan képességet nem is támogatnak melyek már a mai hagyományos driverekben benne vannak.
Sajnos az Aureal jövője még mindig bizonytalan.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 06:19

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.