Szerző: roberto

2001. december 1. 00:04

Változások a SuSE Linux AG szervezeti felépítésében és vezetésében

[SuSE] A SuSE Linux AG tegnapelőtt hozta nyilvánosságra, hogy december elsejétől változások történnek a cég vezetésében. Az elnök-vezérigazgatói posztra egy tapasztalt IT-vezető, Gerhard Burtscher kerül, ő lesz a felelős a SuSE újonnan kialakított öt üzleti egységéért. A vállalat szerkezetváltása alatti elnök-vezérigazgató, Johannes Nussbickel, visszatér előző posztjára, ismét ő lesz a német cég pénzügyi és adminisztrációs igazgatója.

SuSE[SuSE] A SuSE Linux AG tegnapelőtt hozta nyilvánosságra, hogy december elsejétől változások történnek a cég vezetésében. Az elnök-vezérigazgatói posztra egy tapasztalt IT-vezető, Gerhard Burtscher kerül, ő lesz a felelős a SuSE újonnan kialakított öt üzleti egységéért. A vállalat szerkezetváltása alatti elnök-vezérigazgató, Johannes Nussbickel, visszatér előző posztjára, ismét ő lesz a német cég pénzügyi és adminisztrációs igazgatója.

Az októberben kezdődő szerkezetváltási folyamat során a SuSE eddigi vállalati struktúráját -- az értékesítési, marketing, terméktámogatási, fejlesztési, pénzügyi és a szervezeti osztályokat -- egy új, ügyfélorientált szerkezet váltotta fel. A SuSE most kialakított öt nagy üzleti egysége a vállalat különböző vásárlói rétegeivel foglalkozik majd. Önálló egységet szenteltek tehát a magánfelhasználóknak, a kis- és középvállalati felhasználóknak, a nagyvállalatoknak, az állami és intézményi felhasználóknak és a technológiai partnereknek (AMD, Compaq, IBM, Intel, Oracle, SAP, SGI).

Johannes Nussbickel, a változásokat kivitelező elnök-vezérigazgató elmondta, hogy az átszervezést a jelenlegi piaci helyzet tette szükségessé. Az új, önálló költségvetésű szervek a szakember szerint jobban tudják majd a cég minőségi termékeit a különféle vevőkörök felé kommunikálni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.