:

Szerző: Vörös Péter

2000. április 13. 08:33

Dell-Palm megállapodás: szinte a teljes Palm Pilot termékválaszték kapható lesz ezentúl a Dell-től

A Dell már eddig is kínálta a Palm termékek egy szűk körét (Palm III, IIIx ill. V), most az eddigi ad hoc együttműködést bővíti tovább a két cég. A Palm az ügylet révén tovább növelheti vállalati eladásait, mivel ez utóbbi terület a Dell egyik legfőbb erőssége. A Dell pedig immár elmondhatja, hogy a back-end szerverektől a kéziszámítógépekig teljes termékválasztékot kínál vevőinek.
A Dell először a Palm IIIe, a IIIxe és a Vx értékesítést kezdi el, később kapható lesz a csúcsmodell, a Palm VII is.
Egyik kedves olvasónk megjegyezte a hírrel kapcsolatban, hogy a Dell által kínált termékek körében érdekes módon nincs benne a Palm egyetlen színes kijelzős változata, a IIIc. Ennek oka talán az lehet, hogy a Palm szándékosan magáénak tartja egyelőre e termék terjesztését - ami az utóbbi időkben a kisméretű LCD kijelzőkkel kapcsolatos hiányjelenségek miatt érthetőnek is tűnik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.