Szerző: roberto

2001. november 21. 00:24

A Caldera új terméke: Volution Messaging Server

[Enterprise LinuxToday] A Caldera International tegnapelőtt jelentette be Volution termékvonalának legújabb tagját. A Volution Messaging Server a Caldera OpenLinux és Open UNIX rendszereihez összeállított levelező- és naptárszerver-csomag, amellyel a kis- és középvállalati felhasználókat célozza meg a cég. A rendszer jellemzői: egyszerű telepítés, grafikus felületen vagy weben keresztül is konfigurálható, a népszerű levelezőkliensekkel kompatibilis; POP, IMAP és web-alapú hozzáférést is biztosít, SSL tikosítással és spam-szűrő funkciókkal. A Messaging Server telepítéséhez Caldera OpenLinux vagy Open UNIX rendszer szükséges, a termékről további információ a Caldera webhelyén olvasható.

Caldera International[Enterprise LinuxToday] A Caldera International tegnapelőtt jelentette be Volution termékvonalának legújabb tagját. A Volution Messaging Server a Caldera OpenLinux és Open UNIX rendszereihez összeállított levelező- és naptárszerver-csomag, amellyel a kis- és középvállalati felhasználókat célozza meg a cég. A rendszer jellemzői: egyszerű telepítés, grafikus felületen vagy weben keresztül is konfigurálható, a népszerű levelezőkliensekkel kompatibilis; POP, IMAP és web-alapú hozzáférést is biztosít, SSL tikosítással és spam-szűrő funkciókkal. A Messaging Server telepítéséhez Caldera OpenLinux vagy Open UNIX rendszer szükséges, a termékről további információ a Caldera webhelyén olvasható.

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 17. 08:39

A nyári leállás után, szeptember 29-30-án az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.