Szerző: Vörös Péter

2000. április 13. 08:16

A Rambus eredményei ugyan megfelelnek az előrejelzéseknek, de a részvények mégis zuhantak

HIRDETÉS

A cég működésből származó nyeresége 4,9 millió $ volt a legutóbbi negyedévben (szemben a tavalyi 1,6 millió $-ral), míg a forgalom közel 60%-kal, 15,7 millió $-ra nőtt a tavalyi 9,9 millió $-ról. Ennek ellenére a részvényárfolyam mégis közel 214$-ról 193$-ra csökkent, a cég a Nasdaq index egyik legnagyobb vesztese volt. Az utóbbi egy évben a Rambus árfolyama 51,50$ és 471$ között volt. A forgalom egyik legfontosabb összetevője e negyedévben: a hagyományosan erős karácsonyi negyedévből származó licencdíjak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.